sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

28+4 Sievistelyä

Se on hienoa miten piristyy  ja näyttää ihan sievälle jos vähän jaksaa laittautua. Otin rankat meikkini esiin toissapäiväisen keikan lisäksi myös eiliseen käyttöön. Hyvällä ystävälläni Riffella oli nimittäin synttärikemut. Änkeydyin mustaan mekkoon josta pylly hiukan vilkkui mutta onneksi sukkahousut peittivät paljaan ihon. Villen mielestä raskaus vaatetyylini on kuviksenopettajamainen. Kuviksenope-tädit koettavat myös peittää suuret vatsansa isoilla vaatteilla, huiveilla ja kaavuilla. Tämä musta mekko oli kuulemma oikein hyvä valinta koska ei ollut kyseistä tyyliä. Eli tunsin itseni oikeasti nätiksi illalla. .. Aina siihen saakka kun lähdin kävelemään tuota 3-4kilsan matkaa vesisateen piiskatessa meikkini pitkin silmäkulmiani ja poskiani.

Ystävää oli tullut muistamaan suuri joukko. Itse vietin aikanai kuivatellen ja rupatellen keittiössä aikalailla vanhojen tuttujeni kanssa. Sielläkin sattui olemaan muutama kamuni jotka eivät tienneet raskaudestani. Eivätkä muuten edes huomanneet suurta vatsaani ennen kun sitä vähän osoitteli että tälläistä kuuluu meidän perheeseen.. :)

Isosiskoni Hempe lähetti minulle kuvan kummitytöstäni jossa hän kiipeilee nakupellenä ikkunalaudalla. Aikamoinen seikkailija tyttö. Sekin kelmi oppinut niin paljon uusia asioita pienessä ajassa. Ovat nuo lapset ihmeellisiä pikku Pokemoneja jotka kehittyvät ja kehittyvät aina vaan.

Oli kaikinpuolin mukava päivä ja ilta.

Aamuni alkaa yleensä tällä. Nosebleed.

Hienoja lukuja ym.

2 kommenttia:

 1. Heiii, noista sokereista tuli mieleen. Miten ?pitkään joudut vielä mittailemaa? Onko ne pelotelleet jollain insuliinihoidolla tms, vai pelkkää ruokavaliota noudattamallako on tarkoitus pitää sokerit kurissa? Mulla on kauhea raskausdiabetes-paniikki, samoin raskausmyrkytys-paniikki. Jostain syystä kuvittelen (vaikka mitään oireita siis ei ole, painonnousukin on ihan vaan puhdasta läskiä eikä turvotusta), että varmana saan molemmat ja lapsi kärsii ja mä vaan vetelen Kindereitä ja tapatan lapseni sillä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät ole puhuneet mitään insuliineista. Mutta empä ole ilmoitellut näistä uudemmista tuloksistakaan toisaalta.. Ja tuo karmea yhdeksikkö saattaa olla johtua aamulla ottamastani astmalääkkeestä (tai sisi en tiedä vaikuttaako mutta tarraudun siihen). Ruokavaliolla on tarkoitus pitää kurissa. Paino ei ole oikeastaan noussut yhtään tämän sokeritarkkailu jakson aikana. Ennemminkin laskenut vain. Minuukin pelottaa että vauvalle käy köpelösti kun olen tälläinen herkkupylly. Niin nyt sitten en ole vaan noudatan sääntöä, pieniä aterioita 5 kertaa päivässä eikä yhtään herkkuja. :< Tsemppiä!

   Eikä se lapsi niistä kindereistä varmana kuole. Kasvaa vaan "liian isoksi". Sillä ne minua ainakin pelottelivat.

   Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love