maanantai 12. maaliskuuta 2012

Elämäni kyttääjänä

Varmasti kaikki tietävät ne naapurin mummelit jotka tulevat koputtelemaan oveen jos soittaa musiikkia hiukan liian kovalla tai sattuu käymään suihkussa juuri hiljaisuuden jälkeen. Muutamallakin kamullani tälläisistä naapurin kyttääjistä on tullut kunnon ongelma. Esimerkiksi eräs pohjoisen kaveri sai naapurin kyttääjä mummon kimppuunsa varmasti tasan siitä syystä että hän oli teinipoika joka sattui roudaamaan kämpilleen kaljaa (ei kavereiden kera tosin!). Tämä kamu sattui olemaan koukussa Counter Strike-nimiseen räiskintäpeliin. CS:n pelaajat tietävät että paras tapa ei ole huudattaa kaikkia sodan meteleitä kaijuttiminen kautta vaan on hyvä ostaa kunnon kuulokkeet varustettuina mikillä. Arvakaapa mitä. No se naapurin mummo kuulema kuuli karmeaa meteliä kaverini asunnosta vaikka tämä pelasi kuulokkeet korvillaan..

Toista kaveria taas vaani samanmoinen mummeli. Kuulema kaverini veti vessanpöntön liian isoon ääneen.. Tämä naapuri änki itsensä kaverini ovesta sisälle kerrankin ja syöksyi vessaan testaamaan itse pönttöä.. Voi hertsileijaa mitä meininkiä.

No niin. Nyt päästään sitten asiaan tästä omasta kyttäyshistoriastani. Minua eivät mummot ja muut vaivaa. Minä olen itse alkanut sellaiseksi! Tosin en kyttää naapureitani. Kyttään koiranulkoiluttajia uudella asuin seudullani. Tai siis "kyttään". Eilen satuin istumaan keittiössämme pikkusiskon kanssa teemuki kädessäni ja samalla katsellen pihalle jossa paistoi niin ihanasti aurinko. Pihallemme pyyhältää nainen ison mustan koiransa kanssa ja koirahan alkaa ulostaa kuten koirien pihalla kuuluukin. Meikä siinä heittää vähän läpällä että eikö tuokaan aijo korjata koiransa jätöksiä? Ja niimpä, läppäni osui oikeaan. Emäntä alkaa potkia lunta ulosteen päälle jo samalla kuin koira vielä pinnistää loppuja itsestään ulos. Siis kuinka törkeää koiraakin kohtaan! Olen ihmetellyt tänne kaupungin toiseen päähän muutettuani että miten tätä ulostetta on niin helkakrin paljon joka paikassa. Siihen oikeasti riittää vaikka yksi isompi koira joka käy sen 3-4 kertaa päivässä pihalla. Jo muutamassa viikossa tietty reitti on ulostereitti. Miksi tämä ärsyttää minua? Siksi tietty että porukka katselee sitten minua (joka korjaa koiransa ulosteet) ja koiraani pahalla että nuo varmasi ovat sotkeneet nämä seudut paskalla. Kaikki koiranomistajat saavat osansa koiravihasta siksi että jotkut eivät osaa korjata eläimensä jälkiä. Kyllä se lumi sulaa ja kohta ovat lehtien palstat täynnä kakka kriisejä. Kiitos tästä.

Niin ja kaikenlisäksi näin sen saman naisen ja koiran tänään työmatkallani. Jos koira olisi ulostanut sillä. samaisella pätkällä minkä kävelimme samaan suuntaan olisi tarjonnut ehdottomasti emännälle kakkapussia
"Ai jäikö sulla omat kotiin, ota tästä.:)"


Jöke edustaa onnettomalla ilmeellään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love