lauantai 24. maaliskuuta 2012

Pokemoniaa

En välttämättä ole kauheasti hehkutellut sitä että olen aikamoinen konsolipeli ja sarjakuvien kuluttaja nörtti. Meitsi on. Nyt tuli ainakin selväksi. Kertoilin Pokemonin pelamaisesta jokunen kuukausi sitten ja nyt voin ilmoittaa että pelitunteja on kertynyt jo yli 50 sarjan uusimmasta osasta. Kymmeniä tunteja pelkässä bussissa pelaamisesta. Hoh. Työmatkat huviksi ym. Edellistä osaa pelasin vähintään samat ja sitä edellisiä myös. Tässä tarina vaan tuntuu jatkuvan ja jatkuvan which is nice. Nappasin Vulpixinkin. Nyt alkoi armoton kouluttaminen. Kurituspanta ja kaikki. Ensi kuussa en aijo enää ladata itselleni kuukausikorttia vaan ajattelin kulkea viimeiset pari viikkoa pyörällä töihin sellaiset parikytä kilsaa per päivä. Saa nähdä kuinka Pokemonieni koulutukselle sitten käy.


orgo-member-xv.deviantart.com


http://pluffers.deviantart.com/19 päivää töitä ja sitten alkaa äitiysloma. Faaaak. Mitä teen sillä kaikella ajalla? Maybe Pokemonzz?

2 kommenttia:

 1. Koulutat siinä pyöräillessä? :D Ei älä, halutaan pitää sut (ja beibi) hengissä. Mä vaan odotan äitiyslomaa. Jos vointi jatkuu yhtä hyvänä sinne asti, on kerrankin aikaa touhuilla kaikkea kotona, tehdä juttuja mihin muuten ei tunnu riittävän aika/energia jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha pyöräillessä vois kyllä kouluttaa aijemman Poke-kasetin Pokemoneja sellaisella pokewalker laitteella. Niinkuin askelmittari. ;) Viimekesänä koulutin sillä pyöräillessä. :D

   Miten tuo äitiysloma onkaan jo noin ovella..? Ihme hommaa. Itellä olo oli vallan mainio vielä vähän aikaa sitten mutta nyt tapahtui romahdus.

   Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love