perjantai 9. maaliskuuta 2012

28+2 Ketutuksen aiheita

Suhteellisen syvältä että pitää edelleen mittailla noita sokeriarvoja. Sormenpäihini oikeasti koskee. Juuri laskeskelin että tarvitsen vielä 14 liuskaa ja niitä on ehkä justiinsa kuusi. Tänään on perjantai ja pääsen töistä neljältä. Toisinsanoen en ehdi mitenkään hakemaan liuskoja lisää. Kurkkuni on ollut kipuinen lähes koko mittailujen ajan (voiko näillä olla yhteys? reikiä sormissa, lika kulkeutuu näppiksista verenkiertooni=flunssa). Olen varsinkin aamuisin ihan super tukossa että kun niistän niin ensin saan veriryöpyn ja sitten vasta räät päälleni. Vanhasta asunnosta irroitettu pönttö-asiamme eteni siihen pisteeseen että sain neuvoteltua meille korvausta. Kuulema se tulee olemaan vain pieni korvaus ja korostetusti pieni. Kyselin asiaa jo eilen kuluttajavirastosta ja odotan vastausta mikä on heistä kohtuullista vuokralaisen ja vuokranantajankin kannalta. Siis ihan sillä ettei minulle pissittäisi silmään ja lyötäisi kahtakymppiä kouraan.

Onneksi tänään on perjantai ja vapaa viikonloppu töistä. Silti huomenna pitää herätä puoliseiskaksi syömään aamupala että ruokailurytmini pysyy tasaisena päivästä toiseen. Turhauttavaa. Kerrankin olisi aikaa nukkua vaikka kasiin. Ai niin! Ja meillä ei ole edelleenkään nettiä kotona.

Laitoin Villelle eilen aamulla tekstarin.
Tänään on muuten naistenpäivä. Ja minä olen nainen.
Sain onnitteluja naiseudestani. Olin tyytyväinen vaikka kerjäsin sitä itse.

Illalla tapasimme töidemme jälkeen baarissa tuttuun tapaamme visan äärellä ja hänellä oli iso kukkapaperiin kääritty asia mukanaan. Se oli minulle ja sieltä paljastui vaaleanpunainen orkidea. <3_____<3 Vasta eilen ihmettelin että mihin kaikki kukkani ovat kuolleet koska tyhjiä purkkeja oli niin paljon. Nyt tuli täytettä. Kovin sievää täytettä. Kiitos rakas ukkeli. <3


Lätty ikuisti. Nyaao. ^____^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love