sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

29+4

Aaah minkälainen hassu viikonloppu. Perjantaina sain vieraakseni hyvän ystäväni Kaisan ja lauantaina seuraamme liittyi vielä etelämmästä, Thaimaasta nimittäin, Minde. Vikekin lähti bändilöimään joten saimme olla ihan tyttöjen kesken.

Vaatekriisi iski kun päätimme suunnata yöelämää kohti. Mekko johon olin verhonnut suuren olemukseni edellis viikonloppuna ei mahtunutkaan enää päälleni. Kuinka voi viikossa kasvaa mekosta ulos kysympä vaan? Kun löysin jotain päälleni mahtuvaa kipitimme O'Connell'ssiin viettämään iltaa. Siellä tilasimme parhaan iltapala combon; Vohveliperinoita, katkarapuja ja jalopeno poppersseja. Kaikki tietysti uppopaistettuja! Minulla on ollut kova hinku vohveliperinoihin vaikka kuinka pitkään ja nyt vihdoin sain niitä. Kuolavana valui suupieliäni pitkin kun pistelin kyseistä herkkua suuhuni ahkeraan tahtiin. Kaisakin taisi saada pari, huolehdin silloin vain omasta mahastani joten en ole varma.. Kotimatkalla maha painoi yllättävän paljon.

O'Haras kevät 2011

Lauantaina kävimme shoppailemassa kirppiksillä ja parissa normi kaupassa. Löysimme molemmat takit. Omani meni juuri ja juuri kiinni nykyisen mahatissi muhkuroideni kera. Se on haalean violetti ja ehdottoman suloinen kevät-takki. Omistan oikeasti nyt kolme kevät-syksy takkia eli tälle ei ollut mitään järkevää selitystä paitsi se söpöys. Lisäksi ostin uutena Seppälän isojen tyttöjen osaston mekon perjantain ketutuksen saattelemana. Ainakin ensi viikonlopuksi on mekko joka menee päälle helkkari. Päivälle saimme seuraksemme Minden ja illalla Sarde liittyi tyttöjen hengaus porukkaamme. Vauva esitteli tytöille muljumistaan mahassani. Napakin uhkaa kovasti plumpsahtaan sijoiltaan.

Krankka kesä Liminka 2011

Tänään tutustuimme uuteen asuin alueeseeni Kaisan ja Jöpen kera. Ulkona oli uskomattoman ihanan aurinkoinen ilma ja plussakeli. Asfaltti pilkisteli sieltä täältä ja siellä missä ei niin meinasimme vetää komeat lipat koska kivetys oli imeytynyt jään sisään. Vietimme kävelyreissullami melkein pari tuntia mutta ei todellakaan tuntunut niin pitkälle ajalle. Kaunis ilma ja hyvä seura vie ajan mukanaan. Kuuroutuva koiranikin nautti uusista tuoksuista.

Nyt olemme miesteni kanssa kotona kolmestaan. Lätty on tulossa pian "käymään kylässä" eli yökylään. Emmepä ole tänä viikonloppuna nähneetkään mikä on kummaa. Ennen vietimme kaikki viikonloput yhdessä. Nyt taas meillä molemmilla ollut erikois suunnitelmia. Ja vaikuttaahan sekin varmasti asiaan että emme asu enää keskellä keskustaa. On kyllä kova ikävä niitä pohjoisessa asuvia siskojakin. Sallu tuli vasta ulkomaan reissulta josta en ole kuullut vielä mitään ja Hempe taas makaa kotona kuumeessa toivoen ettei tartuta lastaan.

2 kommenttia:

 1. En voi ymmärtää kuinka kykenet moiseen aktiivisuuteen. Minulle tuottaa joskus suuriakin ongelmia pelkästään kaupassa käynti :D

  Ongelmia tuotti myös blogini asetukset jotka jostain ihmeen syystä sekoilivat. Tein sitten kokonaan uuden tilin ja blogin ja se on tässä http://hennaheinanen.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikän kun on pakko käydä siellä kaupassa koska ruoka-ajat niin tarkkoja tämän sokeri sydeemin takia. :,,I Ja lisäksi hyvä ottaa koira matkaan niin saan kaksi kärpästä yhdellä reissulla. HAHAHHA!

   Oon vaan keksinyt itselle niin paljon tekemistä etten valahda sohvalle. Jos siihen uppoan niin siihen jään. Se 3kk oli jo aika rankka. Lihoin vaan ja mussuttelin ruokaa. Poikkiskin eilen vertasi minua Star Warsin Jabba the Hutiin.. Kiiiiva. :D Ja vaan jonkun 3h makasin sohvalla. Ja minut pitää tietty liikkeessä työ ja kokoaikainen stressi joka ei tunnu hellittävän. Helpompaa on kun on tekemistä kuin miettiä stressi asioita. Tänään stressaan jälleen vanhasta kämpästäni ja sinne olen menossa töiden jälkeen. Pläääh.

   Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love